نکته هایی در مورد زعفران

نکته هایی در مورد زعفران

 نکته هایی در مورد زعفران مجموعه: نکات مهم آشپزی   هیچ گاه زعفران را با شکر، پودر قند و یا قند نسابید   زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می […]

نوشته نکته هایی در مورد زعفران اولین بار در سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها. پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *